Великоформатна тонка плитка для вашого інтер’єру та екстер’єру

  • Великоформатна тонка плитка для вашого інтер’єру та екстер’єру

Формат керамічної плитки постійно збільшується відповідно до сучасних тенденцій керамічного ринку.

Великий формат плитки дозволяє працювати з матеріалом максимально ефективно. Ви зможете облицьовувати одразу великі ділянки площі: заповнити одним листом всю висоту стіни від підлоги до стелі, або підлогу по всій ширині кімнати.

Керамограніт великого формату дає можливість отримати цілісний малюнок та зменшити кількість швів.

Іспанська фабрика Grespania відкрила окреме виробництво тонкої крупногабаритної плитки Coverlam.

Coverlam - керамограніт великих форматів до 3,2 м, який має чотири різновиди товщин: від найлегшого 3,5 мм для облицювання у домі і на вулиці, до 10-12 мм, що ідеально підходить для виготовлення столів та стільниць.

Керамограніт Coverlam має чудову деталізацію малюнка та імітує поверхні мармуру, дерева, бетону, каміню, моноколори та метал.

Він зберігає усі експлуатаційні властивості звичайного товстого керамограніту: міцний, не чутливий до хімічних засобів, гарячих та кольорових рідин, витривалий до подряпин.

Тонкий керамограніт використовують для оздоблення стін, підлоги, кухонних фартухів, меблів, як продовження стільниць.

Характеристики тонкого керамограніту Coverlam

Тонкий керамограніт - це інноваційна плитка, яка полегшує роботу з керамікою і її монтаж.

Плита товщиною 3.5 мм важить 7.8 кг/квм.м., а також 14 кг/кв.м. при товщині 5.6 мм.

Незважаючи на малу товщину, тонкий керамограніт міцний, морозо- і вогнестійкий, не боїться вологи і подряпин.

Завдяки зменшеній товщині і відносно невеликій вазі зберігати і перевозити цей матеріал легше.

Тонку плитку можна гнути, і дуже легко різати, завдяки малій товщині.

Плитка Coverlam має дуже чіткий якісний дизайн, який імітує натуральні матеріали.

Де використати великоформатну плитку

Тонкий керамограніт найчастіше обирають для стіни і підлоги. Однак завдяки легкій вазі плитку можна клеїти навіть на стелю.

В інтер’єрі тонку плитку часто використовують для оздоблення акцентних стін. Якщо обрати правильний тон затирки, така декоративна стіна виглядатиме, як монолітне покриття без швів.

Великим форматом зручно облицьовувати фасади. Виглядають такі фасади дуже красиво і стильно за рахунок малої кількості швів.

Coverlam можна викладати поверх будь-якого іншого матеріалу з рівною поверхнею. Таким чином ви позбавляєтеся типових незручностей, які виникають під час ремонту, - шум, пил і будівельне сміття, - а час роботи скорочується.

Тонким керамогранітом оздоблюють навіть фурнітуру і меблі. Адже використавши тонку плитку, ви зможете досягти абсолютної гармонії текстур і кольорів.

Стільниці з керамограніту - дуже зручна ідея для тих, хто не любить обмежень під час приготування їжі. На такій стільниці можна різати, відбивати, ставити гарячий посуд, - пошкодити міцну глазур практично неможливо.

З тонкої плитки завдяки тому, що вона дуже легко ріжеться, можна виготовляти декор. Різноманітні полички, кашпо, мийки, столи і стільниці - все це легко вирізати і склеїти.

20.11.2019 09:55:58
0
4283