Спекотні знижки на обрані колекції керамічної плитки CERSANIT

  • Спекотні знижки на обрані колекції керамічної плитки CERSANIT

Друзі, представляємо спеціальні акційні ціни на обрані колекції керамічної плитки ТМ CERSANIT!

Нехай стартує ремонт!

Ціни знижено на колекції різноманітних форматів, отже кожен обере для себе вигідну пропозицію.

ЦІНА АГОНЬ ДІЄ  ДО 31 ЖОВТНЯ 2020 Р. ДЛЯ НАСТУПНИХ КОЛЕКЦІЙ:

Колекції плитки CERSANIT 30Х60 зі знижкою до 30%

Колекція керамограніту PERSEO чудовий варіант для облицювання будівлі та прибудинкових територій. Плитки можуть також стати цікавим рішенням для оформлення каміну в інтер'єрі.

Акційна колекція HIGHBROOK - практичне рішення для сучасних будинків. Відтінки сірого чудово компонуються з іншими елементами інтер'єрів. Не сперечаються, але доповнюють будь-який актуальний дизайн від стилю нью-йоркських лофтів до скандинавських мінімалістичних осель.

Колекції плитки CERSANIT 20Х60 зі знижкою до 20%

Акційна колекція ODRI - елегантне втілення black and white кольорів у сучасному дизайні. Підійде для тих, хто цінує позачасову класику в інтер’єрі.

Колекції плитки CERSANIT 30Х45 зі знижкою до 20%

У акції приймає участь колекція MELISSA - ніжні пастельні відтінки, що наповнюють простір настроєм і теплом. Створіть у ванній кімнаті гру світла і кольору.

Колекції плитки CERSANIT 42Х42 зі знижкою до 24%

BRISTOL колекція універсальної матової плитки для підлоги та стіни, кольору сірого каменя. Вдалий вибір для стриманих сучасних інтер'єрів.

Цікавий паттерн керамічної підлогової плитки OTIS стане чудовим доповненням, як до класичного інтер'єру чи екстер'єру, так і для сучасних приміщень та територій.

Колекції плитки CERSANIT 20Х60 зі знижкою 33%

ASHENWOOD та GLENWOOD - трендове рішення для будь-якого приміщення. Природні патерни натуральної деревини залишаються бажаними у дизайні осель у 2020-2021 роках.

Колекції плитки CERSANIT 30Х30 зі знижкою 30%

Акційна колекція SORRENTO - морозостійкий керамограніт з цікавим дизайном, що нагадує бруківку старих європейських міст. Ідеальна для оздоблення будинків та прибудинкових територій.

Колекції плитки 25Х40 зі знижкою 10%

В акції бере участь колекція MATILDA - спокійний, теплий беж та тендітний декор. Колекція для створення атмосфери затишку.

Колекції плитки 60Х120 зі знижкою 18%

Великий формат ідеальний для віталень та просторих санвузлів. Плитки можна використовувати для оздоблення підлоги та стін. Колекції виконані у трендових відтінках сірого, бежевого та коричневого. В акції беруть участь плитки COLIN та CANDY.

12.08.2020 14:37:04
0
1278