СПА-басейни з гідромасажем Wellis, Угорщина

  • СПА-басейни з гідромасажем Wellis, Угорщина

Гідромасажні ванни і садові СПА басейни WELLIS, Угорщина - новинка інтернет-магазина Мірсан!

СПА продукція WELLIS користується все більшою популярністю у всій Європі, оскільки люди переходять на більш здоровий спосіб життя і набувають оздоровче обладнання в фітнес-центри, приватні будинки, заміські вілли і сади.

Переваги європейської СПА продукції Велліс

Автоматизація виробництва СПА-басейнів привела до інновацій і переваг в дизайні продукції Wellis:

  1. Високоефективна звукоізоляція басейнів і ванн. Це, можливо, самі тихі гідромасажні і СПА ванни. Приймайте ванну або спа-процедури в будь-який зручний для вас час, і це не буде дратувати сусідів!
  2. Високоефективна теплоізоляція - це означає більш тривалий час відпочинку в ванні без необхідності наповнення її гарячою водою і зниження витрат на електроенергію для вашого садового СПА.
  3. Екологічно чистий продукт, що легко розкладається (на відміну від скловолокна не виділяє небезпечного стирольного газу). Продукція Wellis відповідає всім стандартам ЄС.

СПА басейни серії Wellis Myline Spa

Серія Wellis Myline Spa представлена ​​доступними за ціною гідромасажними басейнами. Не дивлячись на прийнятну ціну, моделі цієї серії не поступаються за якістю більш дорогим басейнам.

Серед асортименту цієї колекції можна вибрати басейн з різною кількістю сидячих і лежачих місць.

  • Для невеликої родини можна купити модель з двома лежачими і одним сидячим місцем.
  • Для великих компаній можна підібрати басейн з п'ятьма сидячими і одним лежачим місцем.

Габаритні розміри басейнів дозволяють розміщувати їх як на терасах, так і в ванних кімнатах більшого розміру.

Всі чаші басейнів виробника Wellis виготовлені з високоміцного акрилу, бічна обшивка - з стійкою текстурированной композитної дошки.

На цілісність чаші діє гарантія 10 років, на обв'язку / протікання - 3 роки.

Аксесуари

Стандартне оснащення Spa надзвичайно широко. Воно містить абсолютно все, що потрібно для використання і цілорічної ефективної експлуатації гідромасажних басейнів.

За додаткову плату басейни Myline Spa можна укомплектувати додатком SmartPhone з wi-fi. За допомогою цієї програми ви можете бути впевнені, що ваша гідромасажна ванна буде готова до того часу, коли ви захочете скупатися. Замість того, щоб виходити на вулицю і натискати кнопки на верхній панелі, додаток дозволяє запустити ванну і змінити настройки зі свого смартфона або планшета.

Також для деяких моделей доступна опція (оплачується окремо) скандинавського утеплення (3,5 см).

СПА-басейн MyLine Spa Pluto

MyLine Spa Pluto є сучасним і компактним СПА-басейном, який може легко розміститися як в невеликих апартаментах або квартирі, так і на ділянці поряд з будинком. Адже в комплекті до СПА-ванні передбачена теплосберегаюча СПА-кришка.

Чаша басейну виготовлена ​​з міцного 4-шарового акрилу товщиною 6,3 мм. Зовнішня обробка корпусу виконана з композитної дошки в кольорі brushed grey (матовий сірий). Надано можливість вибору кольору чаші. Вона може бути оформлена в перлинно-білому або сріблястому кольорі.

Басейн має два повноцінних лежака з підголовниками і три сидячих місця. Вбудовані форсунки (42 шт.) забезпечують потужний гідромасаж і дозволяють індивідуально відрегулювати напір водяного струменя.

У СПА-басейні Pluto передбачені функції хромотеріпіі, завдяки вбудованим точковим багатобарвним LED-світильникам  (16 шт.), які регулюються за допомогою електронної панелі управління.

MyLine Spa Pluto дозволить вам насолоджуватися купанням в теплій ванні круглий рік і отримувати при цьому комплексний СПА-догляд за вашим здоров'ям, не виходячи з дому!

05.06.2020 16:32:38
0
1562