Раковини з бетону від майстерні OdudLab, Україна

  • Раковини з бетону від майстерні OdudLab, Україна

Дизайн в стилі Loft зараз на піку популярності. Тому все частіше в інтер ‘єрі хочеться бачити предмети в оригінальному, нестандартному виконанні.

Брутального лофтового ефекту в інтер'єрі можна досягти раковиною з бетону.

Бетонні раковини:

  • Довговічні;
  • Оригінальні;
  • Міцні;
  • Унікальні.

Бетонні раковини від українського виробника Odudlab виготовляються вручну, з ретельно-підібраного рецепта та високоякісних матеріалів.

Зазвичай потрібно не менше одного тижня, щоб замісити, відлити виріб і дати йому просохнути, а також ще пара днів для остаточної обробки – шліфовки і покриття.

Для захисту поверхні раковини покривають не токсичним, поліуретановим лаком в два шари, що запобігає вбиранню вологи бетоном. 

В цілому не потрібно розраховувати на високі експлуатаційні характеристики від умивальників з бетону. Але при дбайливому відношенні вони можуть прослужити дуже довго.

Головна перевага бетонної раковини – це неповторний природний матеріал, контакт з яким кожного дня буде приносити одне задоволення.

Раковини з декоративного бетону мають свої нюанси в використанні. Їх не можна чистити агресивними лужними або кислотними засобами, а також використовувати губки з абразивом.

Для вас в інтернет-магазині представлени два види раковин з бетону: накладна та підлогова.

Вага накладної раковини зазвичай варіюється в межах 30-40 кг. Підлоговий умивальник може вийти близько 100-120 кг.

Майстерня Odudlab також готова виконати умивальник з бетону за індивідуальними ескізами.

Раковина з бетону може бути виконана практично в будь-якому кольорі, за допомогою порошкового барвника, який додається прямо в суміш бетону.

16.10.2019 11:50:15
0
1859