Плитка і керамограніт Керамін, Білорусь - новинка інтернет-магазина Мірсан

  • Плитка і керамограніт Керамін, Білорусь - новинка інтернет-магазина Мірсан

Друзі!

Представляємо білоруську керамічну плитку і керамограніт Керамін - новинку нашого інтернет-магазину.

Ми підготували для вас опис невеликої частини шикарних колекцій плитки цього бренду.

Плитка Керамін Гламур 400х275 мм

Для тих, хто віддає перевагу стилю у всьому, Керамін створив колекцію Гламур.

Ця яскрава, актуальна колекція в мозаїчному стилі перетворить Ваш будинок. Сполучення і переходи тонів зроблять інтер'єр яскравим, живим і мерехтливим, немов вогні мегаполісу. Глянцева поверхня додасть інтер'єру неперевершений блиск. Без зайвих слів - Ваш будинок буде виблискувати!

Плитка Керамін Елегія 500х200 мм

Ця колекція - справжній подарунок для поціновувачів строгих форм і кольорів, простоту яких розбавляє вишукана хвиляста структура.Білий в поєднанні з чорним виглядає лаконічно і вишукано.

Плитка Керамін Еллада 500х200 мм

Можливо, Греція - одна з Ваших найулюбленіших місць на землі. Не важливо, бували Ви там або тільки мрієте про подорож в цю гостинну, повну історії та легенд країну.

Колекція Еллада від Керамін привнесе у Ваш дім її частинку, наповнивши його елліністичними мотивами. Шляхетний мармур і декори, що використовують грецький меандр в різних варіаціях, створять гарний, багатий інтер'єр в класичному стилі.

Складові панно для підлоги додадуть особливу родзинку. Колекція буде дуже виграшно виглядатиме в просторих приміщеннях. Такий інтер'єр актуальний завжди і довгі роки буде радувати і надихати свого власника.

Плитка Керамін Дюна 600х300 мм

Дюна - піщаний пагорб, що утворився під впливом вітру. Дюни поширені всюди, де на поверхню виходять незакріплені піски, а швидкість вітру достатня для їх переміщення. Химерна і мінлива форма піщаних дюн - одне з найкрасивіших проявів світу природи - відображена в плитці цієї колекції, яка, без всяких сумнівів, прикрасить ваше приміщення!

Плитка Керамін Сонора 750х250 мм

Зачаровують простори північноамериканської пустелі з характерними піщаними хвилями, сипуча дрібна текстура піску, глибокі і багатогранні відтінки виражені засобами сучасного дизайну в колекції «Сонора». Матовий камінь формату 750x250 мм грає світлом і тінню і привертає максимально точною імітацією вапняку. Цей чарівний матеріал відтворює фактуру і природні похибки, властиві натуральному каменю в природі.

«Сонора» дозволяє комбінувати в одному інтер'єрі всі декори і відтінки колекції, створюючи тим самим легкий і невагомий стиль.

Плитка Керамін Концепт 500х200 мм

В сучасному світі так важливо мати можливість взяти паузу, зануритися у свій внутрішній світ, світ гармонії.

З колекцією Концепт від Керамін Ваш будинок стане дверцятами в «секретний сад», де ласкаво шепочуться лугові трави і кружляють в повільному танці пушинки кульбаби. Крім актуальних відтінків, особливий шарм колекції надає малюнок «павутинки», що створює ефект заломлення сонячного світла.

Плитка Керамін Органза 400х275 мм

Спадщина стародавнього роду, стиль минулих епох відображені в мереживах венеціанських майстринь. Всю ніжність, легкість і вишуканість мережива постаралися передати наші дизайнери в колекції Органза. На поверхні плитки розташован орнамент, який випромінює ауру величного і романтичного минулого.

Плитка Керамін Троя 500х200 мм

Яскравою домінантою малюнка є квітковий орнамент, який органічно поєднується з плиткою, що імітує дерево. Природні мотиви створюють відчуття свіжості і комфорту. Колекція Троя - для цінителів природної краси.

Вибирайте плитку Керамін для створення своїх неповторних дизайнів!

12.03.2021 13:19:37
0
1149