Піддони для душу Polimat, Польща

  • Піддони для душу Polimat, Польща

Компанія POLIMAT проектує та створює унікальний асортимент якісної сантехніки, яка з легкістю задовольнить найвибагливіших клієнтів.

Асортимент сантехніки Polimat включає сучасні моделі душових піддонів, що відрізняються функціональністю та оригінальним дизайном, виготовлені з акрилу найвищої якості.

Прямокутні душові піддони Polimat

Ми пропонуємо вироби зі стильним та сучасним дизайном, а саме прямокутні піддони для душу. Вони компактні за розмірами, можуть бути білого або чорного кольору, оформлені зі смаком в дусі сучасного мінімалізму.

Прямокутні піддони для душу ідеально підходять для ванних кімнат, у яких недостатньо місця для розміщення великої ванни.

Цей тип душевих піддонів - ідеальний варіант для людей, які мають дуже вузькі, але довгі санвузли. Практична прямокутна форма дозволить збереги комфортний простір для ванни.

Прямокутні душові піддони - це модні та практичні піддони, які часто обирають користувачі, щоб поєднати традиційний комфорт з сучаснісним стилем.

Заокруглені піддони для душу Polimat

Заокруглений піддон для душу - альтернатива традиційним, квадратним душовим піддонам.

Душові піддони такої форми можна успішно використовувати для невеликих кімнат, розмістивши його у кутку. Його можна поєднати з круглим умивальником та дзеркалом, створюючи таким чином неповторний простір, який зачарує господарів та гостей.

Душові тонкі піддони Полімат

Компанія POLIMAT пропонує своїм клієнтам ряд інноваційних продуктів, включаючи душові тонкі піддони. Це рішення гарантує повний комфорт та зручність для користувачів.

Тонкий душовий піддони - це, безперечно, прекрасна відправна точка для створення нового та унікального рішення у ванній кімнаті.

Використання тонкого піддону для душу дозволить єффективніше задіяти простір ванної кімнати та сміливо експериментувати з особливостями інтер’єру.

Немає сумнівів, що привабливі, якісні вироби POLIMAT зроблять кожну ванну кімнату стильною та зручною.

06.11.2020 18:37:14
0
965