Нові колекції плитки Opoczno 20×60 та 42×42 см – Brio, Steffano, Flow, Mateo

  • Нові колекції плитки Opoczno 20×60 та 42×42 см – Brio, Steffano, Flow, Mateo

Друзі! Представляємо нові колекції плитки польського бренда Opoczno форматів 20×60 та 42×42 см – Brio, Steffano, Flow, Mateo!

Плитка Opoczno Brio

Brio — колекція насичених теракотового та коричневого кольорів для вибагливих смаків. До складу колекції входить структурна плитка, що нагадує мозаїку. Основною прикрасою колекції Brio є оригінальний декор, який імітує ювелірні вироби із золота і срібла.

Плитка Opoczno Steffano

Яскравий теплий колір колекції Stefano додасть тепла і затишку вашій кімнаті, а контрастні візерунки підкреслять оригінальність вашої оселі. Глянцева плитка колекції для підлоги буде сама по собі прикрасою приміщення, яке не потребує великої кількості елементів декору. Підлогова плитка з дзеркальним блиском візуально розширює простір, а також створить привабливий вигляд вашої кімнати. Покриття підлоги з імітацією каменю можна використовувати за основу, яка вигідно підкреслить універсальність вашого інтер’єру.

Плитка Opoczno Flow

Колекція Flow натхненна теплим сірим каменем і доповнена оригінальною рельєфною плиткою. Вона ідеально підійде для зонування простору або виділення акцентних зон. Білі та сірі кольори додадуть легкість та врівноваженість до вашого інтер’єру. А для яскравих акцентів використовуйте декор із золотими і срібними елементами. Це дозволить переосмислити лаконічний сучасний інтер’єр.

Плитка Opoczno Mateo

Сірі базові кольори натурального каменю та яскраві візерунки підлогової плитки колекції Mateo дозволить поєднувати її з будь-якими елементами декору, з дерев’яними або металевими елементами, скляними вставками.

Вона відмінно впишеться в різноманітні стилі інтер’єру та підкреслить вашу індивідуальність. Чудовою перевагою даної колекції є можливість використання базової плитки самостійно для більш стриманих та лаконічних інтер’єрів.

Матова поверхня колекції Mateo додасть стриманості та сучасності вашому житлу.

03.10.2020 19:45:34
0
1150