Нова колекція плитки від OPOCZNO - OPTIMUM вже представлена для вас

  • Нова колекція плитки від OPOCZNO - OPTIMUM вже представлена для вас

Друзі, з радістю повідомляїмо вас про старт продажів нової колекції плитки OPTIMUM серії Grand Colours від торгівельної марки OPOCZNO.

Колекції серії Grand Colour уособлюють красу уніфікованої підлоги, яка стала основою для інтенсивних декорацій у створенні виняткових помешкань, що підкреслюють декоративні елементи, але не захаращують простір. Для любителів простоти і мінімалізму

Колекція Optimum у серії Grand Colours буде ідеальною в офісах та громадських приміщеннях, стаючи фоном для незвичайного декору інтер’єру та завершення простору.

Плитки не тільки стануть ідеальною базою для підлоги, але також можуть бути використані на стінах або сходах: вони включають різні форматами та плінтуси. Монохроматичний ефект також може використовуватися в приватних просторах, що дає їм сучасний дотик.

Закладені на великих площах, вони творять характер простору. У відтінках від теплого крему до різних тонів сірого, Optimum стане прекрасним доповненням до сучасних і мінімалістських просторів.

Плитка представлена в форматах 29,8 Х 59,8 см, 59,8 X 59,8 см, 79,8 X 79,8 см, 59,8 X 119,8 см, та 119,8 X 119,8 см.

Оптимальні фрезерні кам’яні плитки мають різнобарвне покриття, тому їхній колір однаково інтенсивний. Стирання підлоги, викладеної такими плитками, практично непомітне. Ви можете використовувати її у будівлях з великим скупченням людей.

29.01.2020 15:33:58
0
1029