Настінна плитка під цеглину Vives Hanami, Іспанія

  • Настінна плитка під цеглину Vives Hanami, Іспанія

Одна з новинок іспанської фабрики Vives - колекція плитки з білої глини Hanami. Лінійка, що вражає чудовою кольоровою гамою і безліччю декоративних ідей. Цю серію компанія представила на міжнародній виставці Cevisama-2019.

Головна родзинка колекції - колір. Він зачаровує, наповнює приміщення позитивом і життєвої енергетикою. Нова серія вражає барвистою колірною гамою і різноманітністю декору.

Глянцева плитка цієї колекції представлена ​​в формі цеглинок. Настінна плитка виконана в форматі 7,5х33,5 см і 23х33,5 см. В останньому випадку кожна плитка візуально розділена на три частини.

Дизайнери фабрики зробили ставку на гру з колірними ефектами і відтінками. І декори, і базова плитка виконані в сірому, бежевому, мятном, синьому кольорі.

Яскраві і оригінальні цеглинки Vives Hanami підійдуть для оформлення приміщень різних стилів. Кухня, ванна або вітальня - настінна керамічна плитка серії Hanami допоможе створити розкішні і витончені простори. Ніжна палітра колекції Hanami і її яскраві акценти пожвавлять інтер'єр, надавши йому неповторний шарм.

Замовити плитку серії Vives Hanami можна в магазинах Мірсан в Одесі.

02.08.2019 11:11:48
0
1245