Настінна плитка Golden Tile Isolda - декор в пастельних тонах

  • Настінна плитка Golden Tile Isolda - декор в пастельних тонах

Українська плитка для стін вражає стильним декором, актуальним форматом, палітрою відтінків та ідеальною матовою поверхнею.

Світла обробка стін приміщення візуально робить його більше. Тому багато дизайнерів вибирають плитку бежевого, бузкового, світло-сірого, ніжно-блакитного кольорів.

Віддавши перевагу пастельній кольоровій гамі, можна створити сучасний простір для життя в стилі мінімалізм, прованс, класика, Шеббі-шик.

Трендової світлою палітрою може похвалитися нова колекція плитки Isolda від Golden Tile.

Керамічна плитка Golden Tile Isolda

Серія Isolda практично повністю складається з декору. Але в якості бази дизайнери створили настінне покриття найніжнішого бежевого відтінку.

Однотонна поверхню обробки заворожує бархатистою текстурою, яка нагадує пісок на райському острові.

Представлена ​​плитка має прямокутну форму. Розмір 250x330 мм і товщина 7,5 см дозволяють застосовувати ії для коридору, кухні та ванної, в приміщеннях з будь-якою площею і плануванням.

Справжньою окрасою колекції від Golden Tile є декор. Доповнений квітковим орнаментом і плавним рельєфом, який утворює оригінальний малюнок, він дуже ефектно виглядає в будь-якій частині будинку.

Матову плитку Isolda виробляють з високоякісної білої глини. Вироби з такої сировини не бояться перепадів температур, механічних пошкоджень і мають низький рівень водопоглинання. Щоб очистити поверхню плитки від розлучень, досить протерти її вологою ганчіркою.

14.08.2020 13:39:35
0
1012