Кухонні змішувачі класичного дизайну німецького бренду Blanco

  • Кухонні змішувачі класичного дизайну німецького бренду Blanco

Завжди актуальний кухонний змішувач класичного дизайну з серії BLANCO DARAS чудово виглядає на будь-якій кухні, великої або маленької.

Ці змішувачі виконані в популярному варіанті дизайну, який ніколи не втрачає своєї актуальності, і відрізняються високим виливом, який обертається на 360 градусів.

За рахунок цього забезпечується зручність і універсальність використання мийки.

Більш того, ці змішувачі можуть бути оснащені висувним виливом, за допомогою якого можна легко мити великі каструлі і тарілки.

Змішувачі DARAS залучають своїм дизайном: ви неодмінно знайдете той, що поєднується з вашою мийкою або інтер'єром вашої кухні, оскільки на ваш вибір представлені моделі різних кольорів, від класичного відтінку «хром» до актуальних відтінків, що імітують покриття з матеріалу SILGRANIT.

Вишуканий змішувач для компактних мийок - BLANCO MIDA.

Високий, злегка зігнутий вилив розташовується на витонченої циліндричній підставі змішувача, завдяки чому забезпечує зручність наповнення водою великих ваз і каструль.

Крім того, виливи всіх моделей з серії MIDA обертається на 360 градусів, тому ви можете легко протирати крило мийки або спокійно складати в мийку великі тарілки.

Змішувачі з серії MIDA випускаються в широкому розмаїтті кольорів: представлено безліч відтінків, які імітують покриття з матеріалу SILGRANIT і можуть бути підібрані точно в колір мийки.

Таким чином можна створити гармонію в інтер'єрі кухні, перетворивши мийку в один з її найефектніших елементів.

Як може виглядати ваш змішувач:

09.01.2021 16:26:09
0
1159