Керамограніт Solid 2.0 від Opoczno, Польша - влаштовуємо терасу і простір навколо будинку

  • Керамограніт Solid 2.0 від Opoczno, Польша - влаштовуємо терасу і простір навколо будинку

Керамічний граніт польської фабрики Opoczno серії Solid 2.0 – це плитка підвищеної до 20 мм товщини, яка надає гарний спосіб створити довговічне та безпечне середовище навколо вашого будинку або квартири.

Solid 2.0 - керамічна плитка для спеціальних завдань

Колекції керамограніту Grava 2.0, Quenos 2.0 та Newstone 2.0, які входять до нової серії Solid 2.0, завдяки високим технічним і функціональним параметрам надзвичайно довговічні і будуть працювати в будь-яких погодних умовах. Вони відмінно пройдуть іспит не тільки на терасі або балконі. Їх також можна покласти на тротуари навколо будинку, на підлогу для альтанки або як сходи за межами будівлі.

Керамограніт серії Solid 2.0 можна укладати навіть в місцях, призначених для під'їзних шляхів або гаражів - кожна з панелей витримує вагу понад 1000 кілограмів. Бетонні плити Solid 2.0 також стійкі до стирання та дії хімічних речовин. Завдяки цьому вам не доведеться турбуватися про пошкодження або фарбування плиток, які використовуються в саду.

Камінь і бетон - в мінімалістській атмосфері

Любителі індустріального стилю зможуть використати плитку з натуральним природним малюнком серії Concrete 2.0 – колекції Grava 2.0 та Quenos 2.0.

У мінімалістських дизайнах ідеальними є світлі або темно-сірі плити керамограніту з кам'яним малюнком – наприклад такі, як у серії Stone 2.0 - колекція Newstone 2.0. Візерунки з бетону і каменю надають кожній терасі модний, сучасний характер.

Шлях у сад, укладання тераси - це просто!

Плитка кераміки Solid 2.0 характеризується не тільки довговічністю і модним дизайном, але й надзвичайною легкістю монтажу. Ви зможете влаштувати їх самі - наприклад, як шлях на траві або на піску. Без допомоги професійних і додаткових витрат ви створите доріжку в саду, відокремите місце спільного харчування або ігри для дітей. Якщо через деякий час ви захочети змінити розташування саду, в будь-який час, без будь-яких проблем, ви зможете перемістити плитки в інше місце.

З плиткою нового дизайну Solid 2.0 оформлення тераси буде простим та зручним. Надзвичайно популярним способом швидко зібрати терасу є укладання плиток на кронштейнах.

Плитки колекції Grava 2.0, Quenos 2.0 та Newstone 2.0 з позачасовим дизайном каменю або бетону ідеально вписуються в усілякі простори, вони гармонізують з природою навколо будинку і прослужать вам багато років.

12.07.2019 13:37:04
0
1130