Керамограніт Realonda Hex, Іспанія - модні шестикутники

  • Керамограніт Realonda Hex, Іспанія - модні шестикутники

Плитка в форматі шестикутника, або сот, дуже практична і неймовірно стильна.

Іспанська фабрика Realonda створила глянсовий і матовий керамограніт для стін і підлоги в трьох найкрасивіших відтінках, які підійдуть як обробка для спальні, вітальні, санвузла та передпокою.

Оригінальна форма покриття буде лаконічно виглядати в будь-якому интерьерном стилі.

Кольори іспанського керамогранита колекції Hex

Дизайнери Realonda підібрали для нової серії найактуальніші відтінки. Поціновувачам класики сподобається настінна плитка Hex в білому кольорі.

Любителі експериментів оцінять керамограніт зеленого відтінку. Особливістю дизайну такої обробки є нерівномірна текстура плитки з плавними переходами тонів від світлого до темного.

Родзинка серії ㅡ керамограніт Hex Nouveau. Це поєднання відразу кількох кольорів з квіткової графікою і матовою поверхнею. За рахунок об'єднання в один малюнок однотонних і прінтованих плиток можна створити унікальний інтер'єр, якому позаздрить навіть досвідчений дизайнер.

Формат керамограніту Hex

Настінна і підлогова плитка Realonda Hex представлена ​​в форматі 265x510x9 мм та легко поєднується з іншими видами обробки.

За рахунок невеликого розміру плитка Hex підходить для облицювання стін та підлоги повністю, а також для створення акцентних малюнків і зонування приміщень.

Плитка Hex має глазуровану тонким склоподібним шаром глазурі поверхню. Така плитка відрізняється підвищеною міцністю і стійкістю до пошкоджень.

Настінна плитка у вигляді сот згладжує різкі лінії приміщення, наповнюючи простір комфортом.

Завдяки таким стільникам мінімалізм не здаватиметься нудним, лофт стане набагато затишніше, а класика придбає сучасні риси.

Вибирайте і замовляйте глянсовий і матовий керамограніт Realonda Hex в інтернет-магазині Мірсан.

07.08.2019 13:56:07
0
1150