Керамограніт під мармур колекції Artic іспанської фабрики ITT Ceramic

  • Керамограніт під мармур колекції Artic іспанської фабрики ITT Ceramic

Розкішний інтер'єр, оформлений чорним мармуром, наповнить шармом простору кімнату, створить атмосферу таємничості в невеликому приміщенні і змусить вас закохатися в текстуру каменю.

Таке ж привабливе приміщення зробить імітація мармуру з серії підлогового керамограніту Artic від бренду ITT Ceramic, Іспанія.

Керамограніт підмармур ITT Ceramic Artic представлений в чорному відтінку. Насичений колір розбавляють широкі біло-сірі прожилки-розводи. Малюнок відтворює текстуру природного каменю. Завдяки цьому чорний керамограніт доречний у багатьох інтер'єрних стилях: класика, арт-деко, хай-тек, мінімалізм, готика.

Дизайнери вважають, що темна обробка додає інтер'єру солідності. Глибина палітри змушує зосередитися, підвищуючи продуктивність. До того ж, плитка чорного кольору відмінно поєднується з іншими тонами, як з яскравими, так і зі спокійними.

Підлоговий керамограніт під мармур Artic має поліровану поверхню розміру 980x980x11,6 мм. За рахунок цього покриття набуває шикарний глянсовий блиск. Така плитка не тільки ефектно виглядає, але і візуально збільшує простір. Крім цього, полірований керамограніт легко мити: достатньо підібрати не агресивні засоби для чищення.

Керамограніт ITT CERAMIC Artic  глазурований. Глазур ущільнює структуру кераміки, захищає її від вологи і розтріскування.

15.07.2019 09:33:10
0
1110