Hansgrohe Rainfinity - душ для душі і тіла

  • Hansgrohe Rainfinity - душ для душі і тіла

Німецький виробник сантехніки Hansgrohe цієї весни представив свою інноваційну розробку. Завдяки сучасним технологіям, стильному дизайну і чудовій якості, новинка Hansgrohe - верхній душ Rainfinity 360 3jet з настінним з'єднувачем, формує абсолютно новий вимір душа.

Завдяки своїй увігнутой формі, елегантному графітовому струменевого диску, а також інноваційному кріпленню до стіни без кронштейна, верхній душ Rainfinity, без перебільшення, починає нову сторінку в сантехнічнії моді.

Rainfinity - це душ, який ніби огортає водою все ваше тіло, з голови до ніг. Таке враження створюється завдяки увігнутої розпилювальної поверхні душа і дифузному розташуванню отворів струминного диска. Така технологія гарантує, що бризки води не обмежаться головою і плечима, як зазвичай, а будуть м'яко обволікати ваше тіло водою.

Кут нахилу душа можна регулювати в діапазоні від 10 до 30 градусів, завдяки чому, за вашим бажанням, обличчя і волосся можна залишити сухими.

Перетворити звичайний щоденний душ в щось незабутнє стає можливим завдяки трьом режимам розпилення води.

  1. Режим Intense PowderRain з концентрованим струменем, розташований в центрі струминного диска, полегшує процес намилювання і полоскання волосся.
  2. Струмінь, що нагадує нитки перлів та бадьорить - RainStream - балує високою інтенсивністю розпилення води, масажуючи ваші плечі і спину.
  3. В ручному душі RainStream працює метод розпилення MonoRain, який надає заспокійливу регенеруючу дію на руки і ноги за допомогою цілеспрямованих і потужних струменів.

Лінійка продуктів Hansgrohe Rainfinity з'явилася на ринках сантехніки в липні 2019 року, а верхній душ Rainfinity 360 3jet з настінним з'єднувачем вже чекає вас в нашому інтернет-магазині!

13.08.2019 12:32:12
0
1259