Фасадна і клінкерна плитка Euramic, Німеччина

  • Фасадна і клінкерна плитка Euramic, Німеччина

Німецька фасадна плитка заслужила репутацію надійного і міцного матеріалу. Клінкерна плитка - це той необхідний будматеріал, який потрібен при реконструкції виробничих потужностей, будівництві нових будівель, косметичному і капітальному ремонті будинку.

Клінкер Euramic проводиться на заводі Stroeher в Німеччині. Euramic вважається окремим брендом.

Використовуючи для обробки фасаду приміщення і будівель німецький клінкер, ви отримуєте надійний захист стін від зовнішніх впливів.

Особливість німецького клінкеру

У 21 столітті будівельна галузь в Німеччині робить акцент на сучасні технології. При виробництві будівельних матеріалів ставка робиться на відповідність екологічним нормам, економічності, ергономіці, а також енергетичної ефективності.

Ідея розумного, економічного та екологічно чистого будинку легко втілюється німецькими будівельниками. І все це завдяки наявності сучасних будівельних і оздоблювальних матеріалів, впровадженню сучасних технологічних нововведень як на будівельних майданчиках так і на виробництві будматеріалів.

Дана лінійка продукції розроблена і випускається з метою створити конкуренцію іспанським клінкерним брендам. Вартість продукції доводить, що німецька якість може бути доступною.

Склад глини для виготовлення клінкерної плитки Euramic не містить домішок вапна. Виріб зберігає колір під сонячним опроміненням. Соляний наліт повністю відсутня, що продовжує життя поверхні стіни.

У виробництві клінкеру застосовується 2 методу: екструзію і «сухий» прес.

Перший варіант передбачає вологу формування. Сировина в складі містить до 15% вологи. Щільна маса видавлюється з формувального відсіку. Блок ріжеться під необхідні формати. Випал відбувається при температурах до 1300 ° С.

«Сухий» прес використовується для створення плитки для ступенів або фасадів з високими навантаженнями. У формах пресується глиняна пил, відсоток вологості якої становить 4-5%. Виріб обпалюється при температурі до 1250 ° С.

Існує 5 вимог якості, яким повинна відповідати клінкерна плитка. Німеччина була однією з країн, які закладали ці критерії:

  1. морозостійкість;
  2. коефіцієнт вологопоглинання об'ємної маси від 6%;
  3. стійкість до різкого температурному перепаду;
  4. вогнестійкість класу 1А;
  5. зчеплення і міцний зв'язок з основою.

Продукція заводу Euramic відповідає вищеописаним вимогам.

Клінкер має малу вагу, не створюючи навантаження для поверхні.

Колекції плитки Euramic коштують недорого, що є безперечною перевагою.

Плитка Euramic колекції Cadra

Ця плитка ідеально підходить як для створення нових інтер'єрів, так для реставрації старих.

Клінкерна плитка Euramic Cadra від Stroeher включає облицювальну плитку, плінтус і ступені. В асортименті є сіра, помаранчева, бежева, коричнева плитка. Всі ці елементи при правильній компоновці дають можливість створити оригінальний закінчений дизайн інтер'єру.

Поверхня плитки глазурована, що додає кольору ще більший блиск і глибину.

У цій колекції відмінно продуманий асортимент форматів плитки. Вироби представлені в форматі 29,4 х 29,4 см і 44,4 х 29,4 см.

Також в асортимент колекції входить щабель-флорентінер розміром 34 х 29,4 см. Цей щабель має особливу форму - поверхня з загином. Така поверхня дозволяє підвищити безпеку експлуатації ступенів.

Колекція Euramic Cavar - оазис тепла і комфорту

Колекція пропонує кілька кольорів: світло бежевий, темно бежевий, світло сірий і темно сірий. Клінкер володіє високою морозостійкістю і високу зносостійкість, яка оцінюється в клас 5. Клінкер придатний для приміщень з будь-якою інтенсивністю руху.

Плитка може використовуватися як для зовнішніх, так і для внутрішніх робіт. У складі колекції ступені з Капінос, базова плитка і плінтус. Серія представлена ​​в декількох зручних форматах.

Вартість ступенів і базової плитки порівнянна з польським клінкером, а пропоновані кольори німецьким виробником не перетинаються з кольорами польських фабрик.

За допомогою цієї плитки легко створити затишний дизайн як інтер'єру, так і екстер'єру. Ідеально підходить для декорування терас в заміських будинках.

Колекція Euramic Classics

Euramic Classics від Stroeher - серія не глазурованої плитки, яка за колірним рішенням дуже схожа з іншою серією від цього виробника - Stroher Terra. Однак включає до свого складу трохи меншу кількість відтінків.

Основне колірне рішення колекції - коричневий і бежевий цвет. До складу колекції входить кілька форматів плитки.

Кахель представлений стандартною облицювальною плиткою, плінтусом, прямокутними ступенями. Це серія клінкерної плитки під цеглу, яка стане доречним доповненням будь-якого інтер'єру.

21.02.2020 09:43:48
0
1130