Колекція плит великого формату Cedit Policroma, Італія - поєднуючи мармур і Марморіні з контрастними рамками

  • Колекція плит великого формату Cedit Policroma, Італія - поєднуючи мармур і Марморіні з контрастними рамками

Друзі, для вас представлена ​​чергова новинка в асортименті плит великого формату - дизайнерська колекція італійської плитки Cedit Policroma.

Асортимент плит великих форматів колекції має мотиви, що черпають натхнення в двох джерелах: у першому за зразок береться благородний малюнок деяких метаморфічних порід, в іншому - краса відбувається з вишуканих колірних фонів Марморіні. Ці два матеріали відносяться до старовинної італійської культури будівництва.

Геометрія повного профілю арки використовується для пропозиції варіантів поєднання двох декорів для одного і того ж матеріалу, що приймає вид дивовижної інкрустованої поверхні. Така поверхня поєднується з іншими, подібними до неї, для створення багатої теорії образотворчих мотивів і можливих двомірних малюнків. Кожен малюнок характеризується своїм візуальним ефектом.

Колекцію керамограніта великого формату Policroma доповнює лінійний бордюр з мотивом послідовності прямокутних вертикальних штрихів, який в поєднанні з плитами в міру необхідності підвищує престиж композицій суцільних поверхонь.

  • 4 формата плит: 2 типа 120х120 см, 120х240 см, 60х120 см.
  • 30 кольорних відтінків.
  • товщина - 6 мм.
  • матова або полірована поверхня.

Серед численних і різноманітних елементів, що характеризують лінію Policroma, розпізнається ремісничий штрих дизайну Христини Челестино. Великогабаритні модулі можна вільно компонувати, наприклад, інтерпретуючи півколо увігнутою або опуклою форми, або ж відтворюючи в великому масштабі маленькі компоненти, спочатку задумані як оздоблювальні, - деталі, які перетворюються в переважаючий мотив.

Повертається тема інтер'єру, захищеного простору, великого чи маленького, нібито підвішеного в просторі і часі, але разом з тим вселяє довіру, оберігає, створеного за допомогою облицювання в строгому, але не мінімалістському стилі, з усвідомленістю проекту і без будь-яких художніх намірів . Спокійний, не кричущій простір, демонстрація високого стилю. Міланського стилю, без будь-якого сумніву.

21.01.2020 10:37:21
0
1023