Колекція плитки Cedit Araldica, Італія - яскрава екстравертність декору інтер'єру

  • Колекція плитки Cedit Araldica, Італія - яскрава екстравертність декору інтер'єру

Яскрава авторська колекція іспанської плитки Araldica бренду Cedit - новинка інтернет-магазина Мірсан.

Федеріко Пепе - автор-дизайнер колекції, різнобічна креативна особистість.

Задумана як результат художньої вигадки, колекція Araldica створена з різноманітності стимулів.

На великій поверхні великоформатної плити для облицювання стін створена Федеріко Пепе візуальна канва гіпнотизує і зачаровує конфігурацію різноманітної кольоровій суміші, натхненням для якої послужила традиційний марморірований папір. Цей папір використовується в сфері художнього плетіння книг, проводиться старовинним декоративним методом, за допомогою якого створюються незліченні згустки фарби для відтворення нескінченних варіацій прожилок і мармурування, як на поверхні мармуру.

На цій екстравертної і дуже виразної основі деякі створені Пепе рішення передбачають зіставлення двох лінійних графічних малюнків, які перебувають по центру геометричної форми плити: емблеми, герба у вигляді складеного щита, який нагадує геральдичні знаки відмінності, і форми пісочного годинника, отриманої протиставленням двох рівносторонніх трикутників.

Повторення цієї геометрії на різних марморірованних фонах дозволяє створювати інтригуючу низку візуальних сприйнять.

Відповідно до наміра автора, отриманий результат відрізняється яскравим графічним ефектом, який відсилає нас до теми спотворення зорового сприйняття, наділяючи цю колекцію кераміки надзвичайною виразною оригінальністю.

За допомогою Araldica Федеріко Пепе створює креативну інтуїцію, яка не тільки визначає канони естетики нової "камерної психоделії", але і досліджує нові формули впливу декорованого керамічного матеріалу на сприйняття індивідуума.


15.01.2020 13:26:55
0
1394