Акрилові ванни для літніх людей та інвалідів AVO, VOVO та PERE польської фабрики Polimat

  • Акрилові ванни для літніх людей та інвалідів AVO, VOVO та PERE польської фабрики Polimat

Ванна кімната - одна з найважливіших кімнат у нашому домі. Однак, чим старше вік людей, що використовують ванну кімнату, тим більше вона потребує переоформлення та коригування.

Люди похилого віку звикають до свого простору і не звертають уваги на той факт, що з віком стає все важче виконувати деякі рухи і дії.

Ванни для літніх людей або людей з обмеженими можливостями вже доступні на ринку сантехніки.

Функціональний профіль ванни, ергономічні двері і знімне сидіння роблять акрилові ванни Polimat колекцій AVO, VOVO і PERE кращим вибором для наших батьків.

Акрилові ванни Polimat колекцій AVO, VOVO і PERE

Ванни для літніх людей та інвалідів серії AVO і VOVO від бренду POLIMAT, пропоновані в інтернет-магазині Мірсан, мають спеціальні дверці і сидіння.

Поряд з естетичними перевагами і легким очищенням приємної гладкої поверхні, вони дуже функціональні.

Найчастіше вони виготовляються з акрилу, який володіє хорошими теплоізоляційними властивостями. У порівнянні з ваннами із сталі та чавуну, акрилові ванни довше підтримують температуру води та мають «теплу» поверхню.

Необхідно також враховувати той факт, що душ може бути набагато більш зручним для літньої людини. Саме вхід і вихід з ванни - найскладніші дії для літніх людей.

Ванни AVO, VOVO і PERE з сидінням і дверима, що відкриваються, фабрики Полімат, вирішують зазначені вище проблеми, пов'язані з віком або фізичним станом людини.

Сидіння в таких ваннах стійке, не плаває. Якщо ви хочете розслабитися і прийняти ванну, сидіння просто виймається з неї. Якщо ви хочете прийняти душ, але вам важко стояти в ванні, сидіння легко встановлюється назад.

У разі ванн AVO, VOVO і PERE варто також звернути увагу на ідеально обладнані двері із загартованого скла.

Така дверцята - незаперечна перевага акрилової ванни. У неї можна легко увійти, легко закрити двері, тому що механізм дуже простий у використанні. Вода не проливається, стінки ванни не тріснуть під тиском дверцят, тому що скло, яке використовується в двері, не тільки загартоване, а й товсте.

Єдина незручність дверцят - вхід в ванну перед тим, як наповнити її водою.

На акрилові ванни для літніх людей і людей з обмеженими можливостями поширюється 10-річна гарантія від виробника.

Ванна AVO для літніх людей отримала нагороду «Вибір року 2018».

04.09.2019 18:44:58
0
5497